10 Temmuz 2019 Çarşamba

klasik gitarın boyutları

Gitar hakkında kendini kanıtlamış bir fazla bilindik markanın yanı sıra memleketimizde çokça bilinmeyen ama nitelikli klasik gitarlar üreten bir aşırı gitar firması bulunmaktadır. Ayrıca bu amblemlerden gitar almanın yanı dizi hususi olarak gitar yaptırmak, butik gitar yapımcılarının yaptığı gitarlardan da satın almak bir seçenek tabi ki. Aşağıda aklıma gelen bir çokça gitar markasını sıralıyorum, bu markaların fazla iyi gitarları olduğu gibi, işinizi pek görmeyecek modelleri de bulunmaktadır, umumi olarak gitar markaları konusu için da kulak dolgunluğu yaratmak adına bilinirliği olan klasik gitarlar imajlarını sıralıyorum.

Yakın sürede teller değiştirildiyse sadece kopan teli yenilemek yeterli olacaktır. Burada ilgi edilmesi gereken en mühim şey, kopan telin yerine takılacak telin, tıpkı marka ve model olmasıdır. Çünkü tıpkı markanın başka modellerindeki tansiyon ve tel bileşenleri farklıdır. Bu farklılık ise, var teller ile yeni takacağın teller arasında, uyumsuzluğa sebep olacaktır.

Eğer gitarın üstündeki tellerin, amblem ve modelinden emin değilsen, en doğrusu telleri takım şekilde değiştirmen olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder